Als verpleegkundige is het een must je kennis en vaardigheden up-to-date te houden, maar daarnaast wil je jezelf waarschijnlijk ook graag blijven doorontwikkelen. TMI helpt hier graag bij door het organiseren van diverse bij- en nascholingen. Lees hier meer over alles wat de TMI Academy jou te bieden heeft!

Bijscholingen

Hieronder een overzicht van de bijscholingen die je kunt volgen via TMI Academy. Een groot deel van de bijscholingen is verplicht voor verpleegkundigen om het vak uit te mogen blijven oefenen. Daarnaast organiseren wij regelmatig aanvullende bijscholingen bedoeld voor doorontwikkeling op persoonlijk of werkvlak. Klik op de titel van de scholingen voor meer informatie.

Leermanagementsysteem

TMI is per 1 maart 2017 overgegaan op het online leermanagementsysteem “Pulseweb” van Noordhoff Health. Dit systeem bevat uitgebreide E-learning cursussen met aansluitend toetsen, die geaccrediteerd en gekoppeld zijn aan het V&VN kwaliteitsregister. Daarnaast is er in het leermanagementsysteem een complete bibliotheek aanwezig dat als naslagwerk is te gebruiken.

Wij hebben voor de e-learning “Pulseweb” van Noordhoff Health gekozen omdat het overzichtelijk is, plezierig werkt en didactisch goed in elkaar steekt. De modules zijn actueel. Daarnaast heeft het leermanagementsysteem de mogelijkheid om andere in- en externe leeractiviteiten te registreren in het portfolio en te waarderen met studiepunten. Zie ook de cursuslijst CampusMed om een idee te krijgen van het aanbod.

Verpleegkundigen (vooralsnog met uitzondering van dialyse en ambulance), operatieassistenten en anesthesiemedewerkers werkzaam voor TMI hebben toegang ontvangen tot dit leermanagementsysteem, maar ook voor niet TMI-ers is het mogelijk om toegang te krijgen. Wij bieden jou dit volledige leermanagementsysteem met ca. vijftig verschillende toetsen aan voor €169,95 per jaar. Voor 0-uren contractanten en ZZP’ers die losse diensten draaien voor TMI betreft de toegang €139,95 per jaar. Van Medisch Convenant, WET BIG tot medisch rekenen, voorbehouden handelingen en nog veel meer. Wanneer je hier gebruik van wenst te maken ontvangen wij graag jouw aanmelding via scholing@tmi-interim.nl.

Direct contact opnemen

Kom in contact met TMI Academy voor vragen of meer informatie.

TMI maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.