Tijd
9:00 – 14:30 uur (incl. lunch)

Duur: 5 uur

Locatie
Amsterdam

Data 2019
18 april
17 juni
14 november

Accreditatiepunten: 4

In deze ALS training gaat het om het aanleren van de ABCDE methodiek, waarbij de cursisten de vitale functies moeten beoordelen en veilig stellen. Tevens zullen reanimatie- en deelvaardigheden worden getraind die nodig zijn voor het uitvoeren van een reanimatie op ALS niveau.

De Advanced Life Support moeten cursisten na de cursus kunnen toepassen volgens de richtlijnen van de Nederlandse Reanimatie Raad.Dit betreft een aanvulling op de training Basic Life Support, er wordt dan ook van cursisten verwacht dat zij de theorie en vaardigheden van ALS met behulp van een AED beheersen. De ALS nascholing is op jaarlijkse basis verplicht voor o.a. intensive care, medium care, high care, cardiac care en spoedeisende hulp verpleegkundigen.

Ben jij in dienst bij TMI?

Inschrijven voor de training kan via het Mijn TMI onder het kopje Scholing. De scholing wordt geheel vergoed voor medewerkers vast in dienst bij TMI.

Ben je niet in dienst bij TMI? Ook dan is het mogelijk om deze scholing te volgen!

Meld je dan aan via het contactformulier en wij nemen zo spoedig contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Kosten voor deelname aan de training zijn voor ZZP-ers werkzaam voor TMI en 0-uren contractanten €150,-.

*Voor 0-uren contractanten die drie maanden achtereen diensten draaien van 24 uur per week, gelden dezelfde kosten als voor vaste medewerkers. Indien een scholing voor vaste medewerkers volledig wordt vergoed, dan geldt dit ook voor deze 0-uren contractanten.

 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact: TMI

Mail ons

info@tmi-interim.nl

Bel ons

020 717 35 27

Fax ons

020 615 51 10

Bezoek ons

Sierplein 75
Postbus 90137
1065 LN Amsterdam

Bekijk de route
Bekijk de parkeergelegenheid

Postadres

Postbus 90137
1006 BC Amsterdam

TMI maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.